Apparaten en accessoires
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
10 stuks
Ingrediënten
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1057 kJ /
253 kcal
Vetten
11.7 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kreplach
55 Min
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Worst met erwtenrisotto
30 Min